Porcelànics

Els taulells de porcelànics tenen una agradable textura i més les seves característiques tècniques fan d’aquest material el més resistent que existeix actualment al mercat.
Entre altres avantatges, és altament resistent a les ratllades i a les altes temperatures.
A l’ésser un material no porós, evita els bacteris, és resistent a les taques i fàcil de netejar.

Dóna vida a una superfície amb una resistència extrema a les ratllades, a les altes temperatures, als químics i raigs UV, a més de ser resistent a les taques i tenir una absorció pràcticament nul·la, gràcies a la seva porositat gairebé de el 0%.

És una pedra innovadora de “cos complet” en plaques de gran format, que combina el valor estètic amb les grans i enormes propietats físiques i mecàniques, combinant el potencial del porcelànic tècnic amb la consistència, la capacitat de transformació, l’elegància i la naturalitat dels colors i acabats típics de la pedra natural.

Proposa una àmplia gamma de plaques de cocció de cuina de gres porcelànic d’alta qualitat que uneixen disseny italià, innovació i cura dels detalls. Compleix amb els requisits més sabers en matèria de resistència, higiene i durada. Les textures i acabats reprodueixen fidelment els diferents materials: del marbre al ciment, de la pedra de lava al metall oxidat.

Una nova pedra mineral que revoluciona la matèria i la transforma en una obra d’art única i atemporal.